Vánoční plavba po Nilu

  • Domů
  • Vánoční plavba po Nilu

Egypt

Vánoční plavba po Nilu

2020-06-07 | by Vánoční plavba po Nilu

Egypt je kouzelná země, která se hemží mýty, legendami a starověkou hystorií. Země faraónů sále láká tisíce turistů. Nejvíc žádané jsou světoznámé pyramidy v Gíze, nejdelší řeka na světe Nil, krásné moře s bohatou faunou a flórou. 

Egypt můžete navštívit celoročně, avšak nejlepší doba k návštěvě je v zimních měsících a to je od listopadu. V tétodobě již egyptské slunce není tak ostré a vybudete mít příjmené počasí k návštěvě památek. Je to sezóna, kdy jenejlepší vyjet na poznávací plavbu po Nilu. Listopadová plavba po Nilu Pokud jste milovníkem luxusu a hystorie, tak musíte tuto plavbu jednoznačně zažít. Během tohoto pobytu si můžete užít nejen hystorii a památky, ale rovněž relaxaci na lodi u bazénu. 

Dopřejte si jedinečný zážitek  Plavba po Nilu z Luxoru do Asuánu během několika dní se pro vás stane nezapomenutelným zážitke. Nabídne vám možnost vidět obyčený život domorodců, kterých by jste během běžných památek nepovšimli.

Od rybářů, kteří vrhají své sítě za úsvitu, když loví své úlovky, až po děti zběsile závodící s tradičními loděmi podél pobřeží, aby byli svědky ohromujícího západu slunce. Toto vše můžete vidět na plavbě po Nilu. Překvapte nádherné památky Během plavby po Nilu na nejdelší řece na světe budete mít možnost prohlednout si památky i z pevniny. Ochromí vás chrámy a komplexy, které ze sebe sálají bohatou historii Egypta.

Ponořte se do pokladá starého Egypta, které uvidíte na světově proslulých archeologických nálezištích. Plavba je nejpohodlnější způsob jak prozkoumat historii starého Egypta.  Během plavby se dá i naplánovat návštěva Káhiry, kde navštívíte světoznámé pyramidy v Gíze, které byly postaveny přibližne před 4500 lety.  Navštivte Údolí králů v Luxoru tJako hlavní atrakcí plavby po Nilu je zastávka v Luxor s návštěvou Ůdolí králů. Podzemní pohřebiště faraónů je nádherným příbytkem lemujícím briliantní obrazy, slavné hieroglyfy a zdobené hrobky plné pohřebních předmětů.

Tato prohlídka vás nadchne a budete na ni vzpomínat.  Egyptská kuchyně je pestrá jako jejích kultura Mimo nezapomenutelných památek, které v Egyptě během plavby po Nilu s LM Holiday zažijete, budete mít možnost ochutnat výbornou egyptskou kuchyni. Známý falafel, humus nebo třeba košari.

U toho všeho budete moci sledovat tanec břišní tanečnice nebo tanuru, což zařazujeme do folklórního vystoupení.

Plavba po Nilu 4 dny Luxor, Asuán, Edfu a Kom Ombo z Marsa Alam

4 Den Číst více

Z Hurghady: 8 denní poznávací zájezd -plavba po Nilu s pobytem u moře

8 Den Číst více

Z Hurghady: Cesta Faraonů – oázy v Sahaře a plavba po Nilu

15 Den Číst více

z Marsa alam: 15 Denní Poznávací Zájezd Egypt -Plavba Po Nilu S Pobytem U Moře

15 Den Číst více